All

Cum te relaxezi în business trip în București

Te afli în călătorie de afaceri în București dar îți dorești câteva momente de relaxare?

Ai ales închirierea unei garsoniere in regim hotelier Bucuresti  în detrimentul hotelului iar acum crezi ca te vei plictisi? Nici nu se pune problema.

Capitala este renumită pentru locațiile menite să destindă turiștii ce călătoresc în interes de serviciu. De cele mai multe ori, momentele în care te afli în București în interes de serviciu pot fi mai extenuante decât zilele de lucru cotidiene. Presiunea întâlnirilor cu partenerii de afaceri  în deplasare se dovedesc, adeseori, a fi mai obositoare decât cele în mediul obișnuit.

Iată câteva lucruri pe care le poți face pentru a te destinde în capitală:

Plimbare în parc

„Micul Paris” se remarcă prin parcurile ce surprind prin dimensiuni și prin ecosistemul pe care îl găzduiesc. Astfel, după o zi încărcată, te poți plimba pe aleile pietruite, înconjurate de verdeață. Parcul Herăstrău, Parcul Cișmigiu sau Parcul Văcărești sunt doar câteva dintre parcurile în care îți poți încărca bateriile. Poți admira natura în toată splendoarea ei, te poți plimba pe malul apei pe jos sau cu bicicleta. Dacă ești mai curajos, te poți plimba cu barca admirând apusul, în acordurile trilurilor păsărelelor. De asemenea, poți poposi la una dintre terasele ce își așteaptă clienții cu băuturi răcoritoare, binevenite în această perioadă călduroasă.

Parcuri de aventură sau Aqua Park

Dacă ești iubitor de adrenalină, poți petrece clipe pline de neprevăzut în parcurile de aventură sau chiar aqua park. O vizită la piscină poate fi remediul perfect pentru a te răcori în momentele toride din perioada verii. Un cocktail la piscină poate fi exact ceea ce ai nevoie după o zi aglomerată. Poate faci și un selfie pentru a imortaliza momentul.

O plimbare în Centrul Vechi

Centrul Vechi este renumit pentru barurile și terasele prezente la tot pasul. Ce poate fi mai frumos decât să savurezi o limonadă pe terasă în timp ce admiri peisajul din jur? Mai mult decât atât,  clădirile istorice construite în epoci diferite sunt surprinse în toată splendoarea la apusul soarelui. Aceasta zona este ideala pentru inchirierea unei garsoniere in regim hotelier Bucuresti. Poți profita de moment să petreci câteva clipe de neuitat cu prietenii.

Evenimente culturale

Capitala este locul în care au loc adeseori concerte, spectacole la teatru sau se difuzează filme în aer liber. Este ocazia perfectă să ieși din cotidian iar dacă sunt în aer liber nu este nevoie să plătești bilet, economisind bani. O simplă ieșire în oraș poate deveni o experiență unică și distractivă.

Obiective turistice

În București se află foarte multe obiective turistice pe care le poți explora. De la Casa Poporului, Palatul Parlamentului până la strada Xenofon, sunt foarte multe locuri unice pe care este păcat să le ratezi. Acum poți descoperi o parte din istoria capitalei și poți admira arhitecturi din diferite epoci, diferite stiluri: de la cel franțuzesc până la cel neoromânesc.

Garsoniere in regim hotelier Bucuresti

Cazarea în regim hotelier este alternativa metodei de cazare tradițională, fiind vorba de o cazare ieftina in Bucuresti. Dacă dorești să te simți de-al locului pe perioada șederii, închirierea unei garsoniere in regim hotelier Bucuresti este alegerea potrivită. Poți alege locația aproape de zona ta de interes la un preț avantajos. Mai mult decât atât, MRG Apartments dispune de numeroase unități hoteliere amenajate modern, complet mobilate și utilate. Intimitatea și confortul sunt din partea casei!

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button